“Джанезис” ЕООД


Изпълни мечтите си

Кога ако не сега? Времето е единственото нещо, с което не разполагаме и не можем да купим. Не отлагайте пътуване до мечтана дестинация или закупуване на жилище или превръщането на жилището Ви в мечтаният дом или развитие на Вашият бизнес само заради не достатъчни средства....

Обърнете се към нас.

Винаги на разположение за всички въпроси.


Консултанска кантора даваща най-подробна информация на клиентите си за всички кредитни продукти тясно свързани с техните интереси и нужди.

Иновативни и независими кредитни посредници /консултанти/анализират и сравняват офертите изготвени по запитванията на клиентите. Предлагаща своите услуги напълно безплатно за всички потребители желаещи кредит - потребителски, ипотечен, инвестиционен или кредит за оборотни средства, които искат да си спестят време и нерви за да достигнат до най-добрият продукт за тях. Кредитните константинултации се извършват от специалисти в областта на кредитирането, които информират клиентите до най-малкият детайл сред многообразието на кредитните оферти.

Консултантите на Джанезис изготвят независим сравнителен анализ включващ: лихва, застраховка, предимства, оскъпяване, задължителни продукти и Т.н. На всички банки предоставили оферта за кредитиране на клиента. Запознават клиентите си с всички положителни и отрицателни страни на банките за да могат да направят най-добрият избор за самите себе си.